Handleiding voor de Wetenschappelijke Nascholing

Toepassing voor externe gebruikers. (personen die over GEEN UGent account beschikken).

1. De gebruiker maakt éénmaal een account aan. Op Ufora gebeurt dit via de link "Registratie voor niet-UGent gebruikers" op de Ufora loginpagina https://ufora.ugent.be.
U hoeft enkel voornaam, familienaam en e-mailadres in te vullen.

U ontvangt een activatiemail. U klikt op de link in die e-mail en komt zo op een pagina waar u uw wachtwoord kan instellen.

Hiermee is de accountregistratie klaar.
Uw login is het e-mailadres waarmee u uw account hebben aangemaakt. Noteer en bewaar dit zorgvuldig. U heeft dit bij elke aanmelding nodig.

2. Wie geregistreerd is en dus een account heeft, kan nu inloggen op Ufora via deze link https://ufora.ugent.be. Als log-in gebruik je je e-mailadres. Eenmaal ingelogd ziet u in het rechtermenu "Inschrijven in cursus". (afbeeldingen “Inschrijven 1-2-3-4”)
Daar kan u met een eenvoudige zoekopdracht naar Wetenschappelijke nascholing, de titel aanklikken en op "Inschrijven" klikken.

3. Van nu af aan staat de cursus in uw cursuslijst die u via, zowel het menu bovenaan, als de "Mijn cursussen" widget lager op de pagina kan bereiken. (afbeelding “Ingeschreven”).

Ga eens kijken lessenreeks 1 & 2 werden gepubliceerd op 6/10 en 17/11. Veel kijkplezier!

Toepassing indien u beschikt over een UGentaccount.

Indien u beschikt over een UGent account kan u de site eenvoudig toevoegen via "Inschrijven in cursus" op onze link via de Ufora startpagina https://www.ugent.be/nl/opleidingen/levenslang-leren/nascholing.

U kan zich vanaf 01 oktober 2020 rechtstreeks registreren via (rechtstreekse link in blauw) Ufora.


Heeft u nog hulp nodig?
Laat niet na onze collega’s te contacteren via:

Helpdesk Ufora
09 264 85 70
ufora@ugent.be
https://www.ugent.be/ufora

Contact

Kathleen Dekens
Coördinator Wetenschappelijke Nascholing UGent.
Directie Communicatie en Marketing
Kathleen.Dekens@UGent.be